Paardenvissers in het museum op 28 oktober: NAVIGO feest met de paardenvissers en Radio Oorwoud!

Kom feesten in het museum met de knotsgekke beesten van Radio Oorwoud! Voor het optreden kun je de stoere garnaalvissers te paard zien vissen en proef je de vers gevangen garnaal. Om in de sfeer te komen knutsel je de gekste zeewezens. En op stap in het museum maak je kennis met vertellers met boeiende verhalen! Het belooft een feestje te worden voor het hele gezin.

Opmerking: de huifkar is volzet, maar voor de rest van het feestje is iedereen van harte welkom! Voor de prijs van een gewoon museumbezoek valt er vanalles te beleven, inclusief het optreden! Uiteraard kun je de vissers ook op eigen kracht gaan bewonderen aan zee! Breng je fiets mee en wij wijzen de weg! Gratis voor Koksijdenaars en houders van een K-pas!

NAVIGO-museum viert feest:

12.00 uur: afspraak aan het museum
12.15: vertrek met de huifkar naar het strand - huifkar VOLZET
13.00 tot 14.00: de paardenvissers vissen t.h.v. het Astridplein in Oostduinkerke
14.00: vertrek terug naar het museum - huifkar VOLZET
15.00: proeverij vers gevangen garnalen
14.00 – 16.00:
- workshops voor kinderen
- ontdek bijzondere verhalen in het museum
16.00: Radio Oorwoud ‘Het is altijd wat in mijn habitat’

Laag water om 14.07 uur
Vergeet zeker je laarzen niet!
Wil je zacht zitten tijdens het optreden? Breng dan je eigen kussen mee!

Zonder rit in de huifkar gelden de gewone toegangsprijzen! Gratis voor Koksijdenaars en houders van een K-pas.
Prijs mét huifkar: € 15 | € 10 voor kinderen van 5 tot 18 jaar oud
Reserveer je plaatsje in de huifkar naar het strand via onthaal@navigomuseum.be of 058 51 24 68.

Radio Oorwoud: Het is altijd wat in mijn habitat.

Knotsgekke muziektheatershow over ontbossing, klimaatverandering en je ecologische voetafdruk.
Smeer alvast je stem en zing uit volle borst mee:

We zitten in de diepzee, de diepzee,
pikdonker en toch veel te zien.
We zitten in de diepzee, de diepzee ...
Kom maar kijken, ben je bang misschien?