Vier je verjaardag in het NAVIGO-museum!

Afbeelding kinderen
(c) Jan D'hondt Bad voor NAVIGO
Onder de deskundige begeleiding van een opgeleid animator spelen de kinderen in en rond het museum. Ondertussen brengen ze verschillende opdrachten tot een goed einde. Ze zoeken, voelen, knutselen, kijken, ... Zo verzamelen ze de verschillende elementen die nodig zijn om de middag af te sluiten zoals het hoort: met een feestelijk hapje en drankje. Dit is ook het moment waarop de cadeautjes worden uitgedeeld.
Kortom, een ‘leutige’, actieve namiddag waar fun voorop staat, en de kinderen toch ook een en ander opsteken over het leven in en op zee! Geen enkel feestje wordt hetzelfde, dat beloven we!

Het museum stelt uitnodigingen ter beschikking of ouders kunnen die zelf hieronder downloaden.

Praktisch:

• Feestjes vinden plaats op woensdagmiddag van 14.30 tot 17 uur.
  • Minimum 10 kinderen, maximum 15.
  • € 10 per kind .
    De jarige feest uiteraard gratis mee en kan rekenen op een bijzondere verrassing.
  • Reserveren is verplicht, ten laatste 3 weken voor het feestje. Dat kan aan de balie in het museum, op het telefoonnummer 058 51 24 68 of via onthaal@navigomuseum.be.
  • Betaling gebeurt de dag zelf cash ter plaatse.
  • We vragen dat er minimum 1 volwassene op het feestje aanwezig is om alles in goede banen te helpen leiden.