Wil je je paasmenu verfijnen met verrassende visgerechten? Schrijf je in voor een exclusieve kooksessie in de museumkeuken van het NAVIGO Visserijmuseum, onder leiding van een topchef van hotelschool Ter Duinen.

Samen met de groep bereid je een feestelijk menu op basis van vis: 

- hapjes bij de aperitief

- voorgerecht

- hoofdgerecht

Daarna geniet je van de gemaakte gerechten. Afronden doen we met een dessertje. 

Praktische informatie:

NAVIGO Ter Duinen

Wanneer?

maandag 17 maart, van 18u tot 22 uur

of

dinsdag 18 maart, van 13u tot 17uur

Prijs? 

84 € per persoon

Inbegrepen: ingrediënten, drank en dessert

Reservering verplicht

Je sluit aan bij een groep van maximum 15 deelnemers

Waar? NAVIGO Visserijmuseum. Opgelet, deze activiteit vindt plaats in de keuken van het depotgebouw, schuin tegenover het Erepark:

NAVIGO plan kookworkshop locatie

Reserveer hier je tickets

maandag 17 maart, van 18u tot 22 uur

of

dinsdag 18 maart, van 13u tot 17uur