Jommeke in NAVIGO Visserijmuseum
Beeld: © Standaard Uitgeverij Strips | www.standaarduitgeverij.be

Op 2 augustus lanceren gemeente Koksijde en Standaard Uitgeverij samen een Jommekesalbum waarin zowel potvis Valentijn, als het nieuwe NAVIGO Visserijmuseum een centrale rol spelen.

Wist je dat Jef Nys, de geestelijke vader van Jommeke een groot deel van zijn jeugd in Koksijde doorbracht? Alle elementen eigen aan de strips van Jommeke en zijn vrienden, zijn met andere woorden aanwezig in dit unieke, gepersonaliseerd album, dat zonder twijfel voor uren leesplezier zal zorgen, voor jong én oud. 

Naast een klassiek album dat deel uitmaakt van de reeks, en ook in een Franse vertaling verschijnt, worden ook een editie geprint met 8 extra pagina’s dossier over Koksijde, én een beperkte oplage van een in linnen gebonden luxe-editie.

Te koop vanaf 2 augustus bij onze gemeentediensten en vanaf 6 augustus in alle boekhandels. 

“In de strips van Jommeke spelen we graag in op actuele thema’s, iets wat zich vertaalt in spannende avonturen”, duidt Kris Hoflack, CEO van Standaard Uitgeverij. “Dit album dat zich afspeelt in Koksijde, specifiek rond de heropening van het NAVIGO Visserijmuseum, is daar een prachtig voorbeeld van. .”

Kris Hoflack, CEO van Standaard Uitgeverij

Jommeke in Koksijde

Video