ZEEMAAL, een ander maal?
Deze workshop vindt plaats in het kader van de voorstelling ZEEMAAL, op 4 en 5 april te gast in cultuurcentrum CasinoKoksijde.
We denken samen met natuurgids Hilde Goossens verder op de hamvraag van de voorstelling: kunnen we de wereld redden vanuit de keuken?
Ontdek de veelzijdigheid van zeewier en laat je smaakpapillen verrassen door zijn subtiele zilte smaken en de verrassende texturen.
Rendez-vous in de museumkeuken van het NAVIGO Visserijmuseum voor enkele verrassende recepten!
Praktische informatie:
Wat? Leer de kunst van koken met zeewier in de kookworkshop met Hilde Goossens. Na wat uitleg over zeewieren bereiden de deelnemers in kleinere groepjes enkele hapjes. Nadien proeven we in groep.
Je sluit aan bij een groep van maximum 20 deelnemers.
Wanneer? Zondag 6 april, 10:00 tot 12:00
Prijs? 8 € per persoon, reserveren verplicht
Waar? NAVIGO Visserijmuseum. Opgelet, deze activiteit vindt plaats in de keuken van het depotgebouw, schuin tegenover het Erepark:
zondag 6 april: 10u - 12u
ZEEMAAL Andermaal: themaweekend in Koksijde in het kader van de voorstelling ZEEMAAL door Laika & Sien Vanmaele
Een samenwerking tussen CasinoKoksijde, het Duinenhuis en NAVIGO Visserijmuseum.