Wil je je paasmenu verfijnen met verrassende visgerechten? Schrijf je in voor een exclusieve kooksessie in de museumkeuken van het NAVIGO Visserijmuseum, onder leiding van een topchef van hotelschool Ter Duinen.
Samen met de groep bereid je een feestelijk menu op basis van vis:
- hapjes bij de aperitief
- voorgerecht
- hoofdgerecht
Daarna geniet je van de gemaakte gerechten. Afronden doen we met een dessertje.
Praktische informatie:
Wanneer?
maandag 17 maart, van 18u tot 22 uur
of
dinsdag 18 maart, van 13u tot 17uur
Prijs?
84 € per persoon
Inbegrepen: ingrediënten, drank en dessert
Reservering verplicht
Je sluit aan bij een groep van maximum 15 deelnemers
Waar? NAVIGO Visserijmuseum. Opgelet, deze activiteit vindt plaats in de keuken van het depotgebouw, schuin tegenover het Erepark:
maandag 17 maart, van 18u tot 22 uur
of
dinsdag 18 maart, van 13u tot 17uur